Hamilton: Nálam többet senki nem tesz az F1-ért

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2016.04.19. 15.45

A címvédő Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy a versenyzők közül ő tesz a legtöbbet a sportág népszerűsítéséért, nem lehet rajta számon kérni semmit.

Hamilton: Nálam többet senki nem tesz az F1-ért

A címvédő Lewis Hamiltont sokan kritizálják, amiért celebként éli az életét, és emiatt idén talán már nem is hajt annyira, mint korábban. A 31 éves angol pilóta a CNN-nek azt mondta, hogy érzése szerint minden tőle telhetőt “beletett” a Forma-1-be, így senki nem kérhet tőle számon semmit. “10 éve itt vagyok, vért-verejtéket áldoztam a Forma-1-ért. Nem hiszem, hogy bármivel is tartoznék bárkinek. Valószínűleg minden más versenyzőnél jobban népszerűsítem a sportágat. Sokkal több eseményen, rendezvényen beszélek a Forma-1-ről, mint bármelyik versenyző bármikor, talán még annál is többet, mint a többiek együttvéve.” Bár az F1-es versenyzők az elmúlt időszakban aktívabbá váltak, beleszólást szeretnének a sportágy ügyei, a szabályokba, a háromszoros világbajnok a hangsúlyozta, hogy a fentiek ellenére sincs igazi befolyása ezekre. “Végső soron a sport is ugyanolyan, mint az üzlet, a pénzről és a hatalomról szól. Mi, versenyzők időnként elmondjuk a magunkét, de a végső szó úgyis azoké, akik az íróasztal mögött ülnek, fizetik a kiadásokat, csinálják a pénzt. Nem azt mondom, hogy ez így rossz, egyszerűen csak ez is üzlet, a tulajdonosoké a döntés. Hogy szeretnék-e nagyobb beleszólást? Nem igazán, úgysem számít sokat.”

Kommentek

Meghosszabbították a szmogriadót Budapesten

A magas szállópor-koncentráció miatt hétfő reggel 6 órától Budapest közigazgatási területén tilos azzal a gépjárművel közlekedni, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0; 1; 2; 3; 4, vagy amelyek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.

Mi kerül ezen a ventilátoron 94 ezerbe?

Két tanulság kristályosodott ki a sztori végére. Egyrészt aki öreg prémium autót vesz, az magára vessen, másrészt nem a profi kereskedőkhöz, szervizekhez, hanem a baráti közösségekhez, márka-, típusfórumokhoz érdemes legelőször segítségért fordulni, ha alkatrész kell!

Itt tudhatod meg, hogy kitiltották-e Budapestről az autódat

Ha csak valamilyen hirtelen szél el nem fújja a fővárosra ült szmogfelhőt, akkor holnap életbe lép a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten. Ez a legfontosabb amit tudni kell.

Nem kap új elnöki limuzint Donald Trump

Úgy tervezték, hogy a friss fejlesztésű Cadillac a beiktatással egy időben debütál, de most mégis úgy tűnik várni kell pár hónapot az elnöki szörnyeteg érkezésére.

Tom Hanks különleges guruló ajándékot kapott

Tom Hanks budapesti tartózkodása alatt több Kispolskit és világhírűvé tett, előszeretettel fotózkodott a lengyel gyártású kisautóval. Ez a szokása most érdekes fordulathoz vezetett.

Levágom a kezed, ha még egyszer autóhoz nyúlsz

Prestige Intimidator – így nevezi a Jeep Wranglerhez készített optikai átépítő csomagját a Voltron Motors. Félelmetesnek tényleg félelmetes, de hol marad a presztízs? És a jó ízlés?

Emlékeznek még erre: Geráppááá!?

Régi, emlékezetes autós reklámok után kutatva bukkantunk erre a műre. Annak idején, ha egyszer a gondolataink közé fonta magát, már lehetetlen volt onnan kitörölni.

Hétfőn kitilthatják az öreg autókat Budapestről

Elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten a főpolgármester; hétfő reggel 6 órától tilos olyan gépjárművel közlekedni a fővárosban, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0, 1, 2, 3, 4, vagy amelynek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.

GT86, az elérhető élményautó

Nem maradtak el a faceliftnél kötelező újítások, de a Toyota GT86 frissítésekor a vezetési élmény fokozására koncentrált a japán vállalat. A sportkocsi továbbra is tiszta vezetési élményt nyújt.

Nem a fáradtság okozhatta a magyar buszbalesetet

Magyar sofőrök vezették azt az autóbuszt, mely neki hajtott egy felüljàró tartóoszlopànak Olaszorszàgban.

A magyar srác, aki visszaszerezte első autójat

A nap legmeghatóbb története Attiláé, aki visszavásárolta a család egykori BMW-jét.

Ha villámgyorsan elugranál síelni, akkor ez a te autód!

Jon Olsson profi síelő megválik szeretett kompresszoros Lamborghinijétől, mert egy négyüléses autóra van szüksége.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.