F1: Ecclestone a pilóták mellé állt

Szerző: Szántó Péter levél küldés 
Dátum: 2016.03.24. 02.03

Bernie Ecclestone egyetért a pilótákkal abban, hogy a Forma-1 szabályrendszere nem jó, és elérkezett a változtatás ideje.

F1: Ecclestone a pilóták mellé állt

A pilóták érdekvédelmi szervezete (GPDA) szerdán nyílt levélben jelezte, hogy a versenyzők elégedetlenek a Forma-1 ügyeivel, főleg ami az új szabályok elfogadásával és bevezetésével járó procedúrákat illeti. A pilóták elvárják, hogy a jövőben az ő véleményüket is hallgassák meg. Noha a jelenlegi rendszer nagy részét – így például a Stratégiai Munkacsoportot is – Bernie Ecclestone hozta létre, ő sem elégedett a jelenlegi helyzettel. Írt egy válaszlevelet a GPDA-nek. “Kedves uraim, nem mindig egyszerű egyetérteni önökkel, de igazuk van, amikor azt mondják, a döntéshozatali folyamat nem egészséges az F1-ben” – írta Ecclestone. “Önökhöz hasonlóan fel kell emelnünk a szavunkat annak érdekében, hogy az F1 tulajdonosai és részvényesei végrehajtsák a szükséges módosításokat.” Ecclestone nem is Ecclestone lenne, ha nem próbált volna viccelődni a levélben. “Közel ötven éve töltök be aktív szerepet a Forma-1-ben, és további 18-at dolgoztam benne más módokon. Azt írják, hogy mindenki a legjobb szándékokkal dolgozik.” “Nem tudom eldönteni, hogy ez sajtóhiba-e, én mindenesetre azt mondanám: ‘a saját legjobb szándékai szerint'”

Kommentek

Vezettük a jövő hibridjét

Nem kell temetni a benzines autókat. Évtizedekig használjuk még őket, igaz elektromos rásegítéssel. Hogy milyenek lesznek a közeljövő autói, két nagy beszállító mutatta meg.

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.