F1: Alonsót maradásra kérik

Kár lenne 2017 végén lelépni

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2016.03.11. 12.03

A McLaren versenyfőnöke reméli, hogy Fernando Alonsónak lesz türelme kivárni, amíg nyerő autóval állnak elő.

  barc_teszt_02_20 A Ferrarinál a viszonylagos sikertelenségbe beleunt Fernando Alonsót 2015-re sikerült elcsábítania a Hondával új, gyári szintű partnerségbe fogó McLarennek, azonban az első év katasztrofálisan alakult, a wokingiak és a japánok együttműködése minden várakozást alulmúlt. Tavaly év végén felröppent, hogy a kétszeres világbajnok akár ki is szállhat 2016-ra, és bár ez nem vált valóra, a McLarennél mindenki másnál jobban érzékelhetik, hogy fogy a spanyol türelme. A versenyfőnök, Eric Boullier egyszerűen reméli, hogy Alonso kitart addig, míg nyerő autót tudnak adni neki. “Határidőt nem tudunk adni, az autóversenyzésben nem lehet azt mondani, hogy három év múlva világbajnokok leszünk. Aki ilyet mond, nincs tisztában a dolgokkal. Annyit lehet mondani, hogy három-öt éven belül bajnokok lehetünk. Erre rá tudok bólintani, de azt nem mondhatom, hogy 2017-ben győzni fogunk. De butaság lenne Alonsótól, ha három év után kiszállna” – utalt arra, hogy a spanyol versenyző szerződése 2017 végéig szól. boullier Boullier ezzel együtt elismeri, hogy a 34 éves Alonso és a 36 éves Button számára fogy az idő, a McLaren-Hondának a jelenleginél gyorsabban kell fejlődnie, ha még bajnoki esélyeket szeretne biztosítani a két veteránnak. “Érthetően aggódnak emiatt, de a fő, hogy a lehető legátláthatóbban kezeljük a dolgokat, és legalább tisztán lássák, hol állunk. Ők is tisztában vannak vele, mennyit fejlődtünk, látják a haladást. Egyelőre még nem áll fenn a veszélye annak, hogy végleg elúsztak az esélyeik.” barc_teszt_02_10

Kommentek

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.