F1: Verstappen jövőre lépne a Toro Rossótól

A Ferrari még nem hívta

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2016.03.09. 02.03

A Forma-1-en tavaly 17 évesen bemutatkozott Max Verstappen idei, második Toro Rossó-s éve után már nagyobb csapatnál folytatná 2017-ben.

barc_05_04 A Red Bull tavaly a Toro Rossónál adott Forma-1-es bemutatkozási lehetőséget az akkor még csak 17 és fél éves Max Verstappennek. Előzetesen sokan aggódtak a holland tehetség kora és tapasztalatlansága miatt, de az ifjonc fényesen bizonyított, a szezon végén több díjat is besöpört, és a nagycsapatok is felfigyeltek rá. Verstappen 2016-ban is a Red Bull kisebbik alakulatánál marad – ahol a Ferrari-motorral szerelt autóval egész jó kilátásai is lehetnek -, de jövőre már jobb szeretne élmenő csapatnál versenyezni, mondta a Motorsport.comnak. “Lehetséges (hogy a marad a Toro Rossónál 2017-ben is), de nem ez a célom. Szeretnék előrelépni. Rendben, jó a Toro Rossónál, élvezem, egy nagy család az egész, de az ember egy idő után futamokat akar nyerni, a csúcsra akar érni.” str11_03 Bár a Red Bull pilótaprogramja hírhedten szigorú, aki nem teljesít, megy a süllyesztőbe, de Verstappe nem fél: “A jövő nagyon is biztató, a jövő évet illetően is. Egyszerűen élvezni fogom az idényt, igyekszem minél több tapasztalatot gyűjteni, aztán majd meglátjuk, hol kötök ki.” A holland ifjonc egyik opciója a Ferrari lehet, a valószínűleg visszavonuló Kimi Räikkönen helyét foglalhatná el. Azt mondja, egyelőre nincs fejlemény ebben az ügyben. “Jó érzés, hogy mások szerint is jó volt a bemutatkozásom, mindig jólesik, ha az ember neve így forog, de egyelőre semmi sem történik. Pillanatnyilag elégedett vagyok a mostani helyemmel.”

Kommentek

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.