Eltüntethetik Ecclestone-t az F1 éléről

Szerző: Szántó Péter levél küldés 
Dátum: 2015.12.04. 12.12

Bernie Ecclestone szerint még az új szezon startja előtt, azaz legkésőbb jövő márciusban kiderül, hogy lesz-e új tulajdonosa a Forma-1-nek.

A Forma-1 bonyolult tulajdonosi struktúrájában a Bernie Ecclestone-hoz közel álló CVC-nek 35,5 százalékos tulajdonrésze van, míg Ecclestone 5 százalékot birtokol. A maradék különböző befektetési társaságok kezében van.

A CVC korábban számtalan ajánlatot kapott a tulajdonrészére, de mindegyikre nemet mondott. Ecclestone szerint azonban lehetnek olyan körülmények, amelyek között a CVC végül beadja a derekát.

“Úgy gondolom, hogy a következő néhány hónapban alaposan átrágják ezt a kérdést” – mondta Ecclestone a Handelsblattnak. “Az új szezon márciusban kezdődik, addigra remélem, már eldöntöttük, hogy eladjuk-e vagy sem.”

“Valószínűleg csak négy olyan ember van, aki meg is tudja venni. Csak nekik van elegendő pénzük.”

Ecclestone nem tudja, vele mi lesz. “Fogalmam sincs, maradok-e a csúcson. Ez attól függ, ki a vevő. Meglátjuk.”

Kommentek

Nagyot szakít az autósokon az állam

Három hónap alatt folyamatosan emelkedett az üzemanyagok ára, amivel az állam biztosan jól járt. Ki is számoltuk mennyire.

Itt az új Skoda Octavia

Igazodik a kor igényeihez az Octavia: sajátos kialakítású LED-es fényszórók, modern szórakoztató elektronika, mobil csatlakoztatás és vezetőtámogatás szerepel a facelift menüjén.

Vezettük a jövő hibridjét

Nem kell temetni a benzines autókat. Évtizedekig használjuk még őket, igaz elektromos rásegítéssel. Hogy milyenek lesznek a közeljövő autói, két nagy beszállító mutatta meg.

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.