F1: Hamilton maga alatt vágja a fát

Szerző: Szántó Péter levél küldés 
Dátum: 2015.12.02. 16.30

A korábbi Forma-1-es pilóta Martin Brundle-nek is van véleménye arról, hogy mi áll Nico Rosberg formajavulása hátterében.

A jelenleg a Sky Sports kommentátoraként dolgozó Brundle szerint nem Lewis Hamilton eresztett le a szezon végére, hanem Rosberg lépett egy szintet felfelé mentálisan. “Úgy gondolom, hogy Rosberg megváltozott Austin után” – mondta Brundle.

“Az ottani hibája miatt egyszerre veszítette el a futamgyőzelmet és a bajnokságot. A sapkaügy jelentőségét mindketten próbálták elkenni, pedig szerintem nagyon is fontos volt: Lewis hajigálása és a későbbi szarkasztikus megjegyzései a korábbinál sokkal elszántabbá tették Nicót.”

“Egy interjúban ő maga is elismerte, hogy zavarta a dolog, és energiát adott neki. Nem volt veszítenivalója, és ez sokat segített neki abban, hogy megerősítse magát a Mexikó előtti napokban.”

“Lewis is sokat tett Nico megerősítése érdekében. Lehetne mondani, hogy mutassanak bárkinek egy jó vesztest, de Lewis különösen rosszul viselte a vereségeket, és ez csak erősítette Nico eltökéltségét. És még egy dolog: Lewis úgy döntött, hogy látványosan eltávolodik a többi pilótától, ez különösen a versenyek előtti pilótaparádékon érezhető. Ezzel magának generál felesleges feszültséget.”

Kommentek

Ismét csökken az üzemanyagár

A Mol szerdán is csökkenti az üzemanyag árát.

Versenyműszerfal a Fordtól

Minimalista, motorsport ihletésű műszeregység tájékoztatja a Ford GT szerencsés tulajdonosait a pillanatnyi állapotokról.

Trump megfenyegette a német autógyártókat

A nagy német autógyárak részvényei egy-másfél százalékkal gyengültek a hétfői tőzsdei kereskedés kezdetén, miután a rövidesen hivatalba lépő, megválasztott amerikai elnök 35 százalékos importvám kivetéséről tett említést egy hétvégi lapinterjúban.

Ezek az év legjobb új autói

A brit autós sajtó egyik meghatározó oszlopa, a What Car? minden évben megválasztja a legjobb újdonságokat. Így tettek idén is.

Bosszút állt, de ő szívta meg és a jogsija is ugrott

Picit ideges lett a MINI-s, mert a kamion besorolt elé. Húzott egy merészet, aztán nem ő nevetett a végén.

Hótakarítás, ahogy még sosem láttad

Gyors, hatékony és nem karcolja össze a fényezést. Persze ehhez az kell, hogy 30 ezer wattnyi hangtechnika pihenjen az autóban.

Filmbe illő balesetet szenvedett egy Škoda

Nekünk a Végső állomás ugrott be elsőre, annyi a különbség, hogy itt senki nem halt meg. Kész csoda!

A magyarok kételkednek az önvezető autókban

A magyarok nagy része reálisan látja a közlekedésben várható technológiai fejlődést – derül ki a K&H biztos jövő indexéből.

F1: A Williams elengedi Bottast

A Williams csapatvezetője félhivatalosan bejelentette, hogy Valtteri Bottas lesz Nico Rosberg utódja a Mercedesnél. Napok kérdése, hogy végleg lezáruljon a kérdés.

Vízen jár a legerősebb Lexus

Két darab Lexus V8-as motor hajtja a japán luxusmárka legújabb tanulmányát, amely ha megvalósulna, a márka legdrágább terméke lehetne.

Versenyautó épült a Teslából, iszonyat, mire képes

Egymárkás versenyszéria indul, az alapot a világ legjobb gyorsulású személygépkocsija adja. El tudod képzelni, mit tud? Nem, nem tudod.

Autók, amiket nem érdemes ellopni

Az ezüst színű német autókon túl is van élet. Az igazi egyéniségek ezek közül választanak autót

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.