F1: Terel a főnök a Red Bull átvételéről

Szerző: Szántó Péter levél küldés 
Dátum: 2015.10.28. 15.30

A Red Bull motorválsága kapcsán felmerült, hogy a csapatot esetleg a főnök, Christian Horner veszi át. Egyelőre nem beszél erről a lehetőségről.

Továbbra sem tudni, hogy lesz-e a Red Bullnak motorja jövőre, vagy hogy egyáltalán marad-e a sorozatban a csapat. Néhány hete már felmerült, hogy megoldás lehet, ha az istállót Christian Horner csapatfőnök veszi át.

Ő maga egyelőre nem beszél erről. “A célom teljesen egyértelmű: szeretném megtartani a jelenlegi állapotot a közeljövőre” – jelezte Horner, hogy egyelőre nem akarja átvenni a gárdát. “A végső döntést Dietrich hozza meg, de ő egyébként nagy rajongója a sportnak, egyébként nem biztosított volna annyi forrást, hogy sikeresek legyünk az F1-ben.”

“Tíz éve folyamatosan jelen van a sorozatban, nemcsak tulajdonosként, korábban befektetőként segítette a Saubert, még korábban pedig szponzor volt.”

“Sokat fektetett be fiatal tehetségekbe, akik feltették a karrierjüket a Red Bullra és Dietrich céljaira, szóval jelenleg szerintem értelmetlen tulajdonosváltásról beszélni.”

“A fókusz kizárólag azon van, hogy megoldást találjunk a motorhelyzetünkre.”

Kommentek

Így indul egy Ikarus kemény 20 év állás után

Egy villanásnyi jelenet a polgári csirketelep életéből, ahol régi magyar csodák születnek újjá.

Veszélyes játék az egynapos autópálya-matrica

Nem ért egyet a személygépkocsik és motorkerékpárok esetében a napi autópálya-matrica bevezetésével a Magyar Autóklub, mert azt a jelenleginél lényegesen drágább kilométer-arányos autópályadíj előszobájának tartja.

Ezért jobb a busz, mint az autó

Hétfő óta több nagyvárosban, köztük Budapesten is szmogriadó van érvényben. Ezzel kapcsolatban megint felerősödtek a busz kontra autó viták.

Azért ezen a szmogriadón még volna mit finomítani

Eltelt az első idei szmogriadós nap. Nem csalódtunk benne, ugyanolyan átgondolatlan, zűrzavaros és a legkevésbé sem felhasználóbarát, mint úgy általában a teljes hazai közlekedésszabályozás.

F1: 1000 lóerőig jut a Honda?

A Honda 2017-re teljesen újratervezte Forma-1-es erőforrását, de az idei elvárások tekintetében nagyon óvatosak.

Sose volt még egyszerűbb a parkolás és matricavásárlás

Bár fizetni mindig nyűg, azért jó, ha villámgyorsan, zökkenőmentesen zajlik le a tranzakció. Ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy sorban állás nélkül könnyítsünk a pénztárcánkon.

Felrobbanhat idén a magyar használtautó-piac

A használt autók éve lesz az idei: míg 2016-ban a magyarok 8 százaléka vásárolt autót, addig idén a lakosság 14 százaléka tervezi ezt.

Tavaly megállt a Forma-1 hanyatlása

2016-ban hétéves trend szakadt meg, a Forma-1 televíziós nézettsége a tavalyi évben nem csökkent tovább.

Új motort kap a Toyota kisautója

A jelenlegi 1,3 literes benzinmotort új fejlesztésű másfél literes váltja a következő generációs Toyota Yaris orrában. Számottevően takarékosabbnak ígérik.

Crossoverként tér vissza a Mitsubishi sportkupéja

Állítólag Mitsubishi Eclipse néven kerül piacra a japán márka új városi crossovere. Merész lesz, és talán hibrid is.

Forma-1-es fejes lett Ross Brawn

A Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media Ross Brawnt tette meg az F1 sportért felelős ügyvezető igazgatójának.

Félretájékoztatták az autósokat, nincs 150 ezres bírság

Hétfő reggel óta él Budapesten a szmogriadó riasztási fokozata, ami rengeteg autóst érint. A hivatalos híradásokban megjelent 150 000 forintos maximális bírság elrettentő, ezért utánajártunk a büntetési tételeknek.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.