F1: Vettelék megkergültek a grid girlöktől

Vásott kamaszként viselkedtek

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2015.10.12. 10.45

Az Orosz Nagydíj utáni versenyzői sajtótájékoztatón Lewis Hamilton, Sergio Perez és Sebastian Vettel kamasszá fejlődött vissza, teljesen szétestek a szép lányok miatt.

Az Orosz Nagydíjat követő második, leülős sajtótájékoztatóra a 2. helyen beérő Sebastian Vettelnek fejébe szállhatott a pezsgő, alig bírt magával, az izgalma pedig átragadt Lewis Hamiltonra és Sergio Perezre is, ami nem csoda, hiszen a háttérben ott voltak a csinos orosz grid girlök is. (Már azzal is zrikálták egymást, hogy Hamilton vagy Vettel hívta be őket a terembe.)
A srácok folyamatosan mosolyogtak, nevetgéltek, mint a rossz gyerekek, Hamilton szelfizgetett, az FIA sajtófőnöke, Matteo Bonciani többször is kénytelen volt rájuk szólni, egyszer még azzal is fenyegetett, hogy ha nem tudnak viselkedni, vége az interjúknak.
A legviccesebb momentumok:
Hamilton a győzelem pillanatairól beszél, Vettel közbeszúr: “Már öt körrel a vége előtt elkezdtél integetni, ugye?”
L. H.: “Nem, az a te szokásod volt!”
S. V.: “Hát még Mansell kezdte ezt az utolsó körös integetést, de te bőven túlszárnyaltad, te már öt körrel a vége előtt csinálod!”
L. H.: “Tényleg nem integettem!”

Szelfizés a kérdés közben.


Vettel azzal húzza Hamiltont, hogy az angol alig várja, hogy a szállodába vihesse a grid girlöket: “Az előbb mondtad, tudom, hogy arra vársz, hogy a csajokkal megérkezzetek a Radisson 708-as szobájába, de szerintem eleget álldogáltak már ma, szóval addig leülhetnének. Üljetek le bátran! Hogy mondják oroszul, hogy üljetek le?”
L. H.: “Mi a fenéről beszélsz?”

Hamilton végignevetgéli a Globo Esporte riporterének kérdését, Bonciani rászól, hogy viselkedjen végre: “Egy árva szót sem hallottam, baromira elvonják a figyelmemet. Mi volt a kérdés? Komolyan kérdezem!”

Hamilton a megbízhatósági problémákról beszél, óvatlanul azt mondja, hogy az utolsó körökben már simogatta a fülkét  – angolul “rubbing the cockpit”, a “cock” viszont önmagában a férfi nemi szervet is jelenti – majd Vettelhez fordul, “te is tudod, hogy van ez”. Vettel válaszol: “Én nem simogattam semmit az utolsó körökben?”


Perez sem bírja ki – amikor arra kérik, hogy értékelhető választ adjon a kérdésre, inkább a lányok méltatásába kezd: “Először is: azt hiszem, nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen gyönyörű lányok vannak itt!”
L. H.: “A legjobb sajtótájékoztató evör!”
S. P.: “De legalábbis a legkevésbé unalmas! Szóval köszönjük, és hadd élvezzük egy kicsit. Jól van, Matteo, te is élvezd a helyzetet!”
Perez annyira élvezi, hogy a kérdezőnek még kétszer neki kell futnia, mire a mexikói válaszolni tud.

Kommentek

Ismét csökken az üzemanyagár

A Mol szerdán is csökkenti az üzemanyag árát.

Versenyműszerfal a Fordtól

Minimalista, motorsport ihletésű műszeregység tájékoztatja a Ford GT szerencsés tulajdonosait a pillanatnyi állapotokról.

Trump megfenyegette a német autógyártókat

A nagy német autógyárak részvényei egy-másfél százalékkal gyengültek a hétfői tőzsdei kereskedés kezdetén, miután a rövidesen hivatalba lépő, megválasztott amerikai elnök 35 százalékos importvám kivetéséről tett említést egy hétvégi lapinterjúban.

Ezek az év legjobb új autói

A brit autós sajtó egyik meghatározó oszlopa, a What Car? minden évben megválasztja a legjobb újdonságokat. Így tettek idén is.

Bosszút állt, de ő szívta meg és a jogsija is ugrott

Picit ideges lett a MINI-s, mert a kamion besorolt elé. Húzott egy merészet, aztán nem ő nevetett a végén.

Hótakarítás, ahogy még sosem láttad

Gyors, hatékony és nem karcolja össze a fényezést. Persze ehhez az kell, hogy 30 ezer wattnyi hangtechnika pihenjen az autóban.

Filmbe illő balesetet szenvedett egy Škoda

Nekünk a Végső állomás ugrott be elsőre, annyi a különbség, hogy itt senki nem halt meg. Kész csoda!

A magyarok kételkednek az önvezető autókban

A magyarok nagy része reálisan látja a közlekedésben várható technológiai fejlődést – derül ki a K&H biztos jövő indexéből.

F1: A Williams elengedi Bottast

A Williams csapatvezetője félhivatalosan bejelentette, hogy Valtteri Bottas lesz Nico Rosberg utódja a Mercedesnél. Napok kérdése, hogy végleg lezáruljon a kérdés.

Vízen jár a legerősebb Lexus

Két darab Lexus V8-as motor hajtja a japán luxusmárka legújabb tanulmányát, amely ha megvalósulna, a márka legdrágább terméke lehetne.

Versenyautó épült a Teslából, iszonyat, mire képes

Egymárkás versenyszéria indul, az alapot a világ legjobb gyorsulású személygépkocsija adja. El tudod képzelni, mit tud? Nem, nem tudod.

Autók, amiket nem érdemes ellopni

Az ezüst színű német autókon túl is van élet. Az igazi egyéniségek ezek közül választanak autót

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.