F1: Nem marad el a Szingapúri Nagydíj

Szerző: Szántó Péter levél küldés 
Dátum: 2015.09.15. 02.09

A szervezők nem számolnak azzal, hogy a légszennyezettség miatt elmarad a hétvégi Szingapúri Nagydíj. Maszkokat kapnak a nézők.

Az indonéziai erdőtüzek és a szerencsétlen szélirány miatt szmogba burkolózott Szingapúr, a légszennyezettség mértéke többször is átlépte az egészségügyi határértéket. Felmerült, hogy több más sporteseményhez hasonlóan esetleg a hétvégi Szingapúri Nagydíjat is törlik, de erre reális esély azért nem nagyon volt.
A szervezők magyar idő szerint kedd délután ki is adtak egy közleményt, amelyben jelezték, hogy nem számolnak a verseny törlésével. “A jelenlegi légszennyezettségi adatok alapján nem tervezünk módosítást a programban” – írja a közlemény.
“A szmoghelyzet nem csupán napról napra, hanem óráról órára változhat, lehetetlen pontos prognózist adni a hétvégével kapcsolatban. Továbbra is szorosan együttműködünk a hatóságokkal, hogy a lehető legpontosabb előrejelzéseket kapjuk.”
A hétvégén a pálya weboldalán és a kivetítőkön is folyamatosan tájékoztatják majd a nézőket az aktuális légszennyezettségi adatokról, ezen túlmenően a helyszínre kilátogató összes szurkoló arcmaszkot kap.

Kommentek

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.