F1: Vettel a melleit fogdosná, ha nő lenne

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.09.04. 12.30

Sebastian Vettel olyan interjún vett részt nemrég, amit valószínűleg sokáig emlegetni fog. Ti is!

Sebastian Vettel sok más szponzor mellett az abroncsértékesítéssel foglalkozó Tirendóval is kapcsolatban áll, a márka tiszteletbeli nagykövete, a cégnek nemrég interjút is adott. Az F1-es pilóták úriemberek, nem mondják ugyan, de valójában gyűlölik, hogy az esetek nagy részében ugyanazokra a kérdésekre kell válaszolniuk, úgyhogy Vettel számára most egyedi kérdésekkel készültek.
Vettel becsületére legyen mondva, végigcsinálta az interjút, és a kínos kérdések elől sem tért ki: kiderült például, hogy a versenyek előtti fix rituáléja, hogy elmegy pisilni.
Ha nő lenne, Vettel folyamatosan a melleit fogdosná, pedig egy válasza szerint amúgy attól jön a leginkább zavarba, ha magáról kell beszélnie. Az interjú a végén ért a csúcsára: “Mit tennél, ha egy liftben lennél összezárva 10 grid girllel? Finganál vagy böfögnél?” – szólt a kérdés, Vettel pedig nem sokat gondolkozott a válaszon. “Sem-sem!”
Saját bevallása szerint ez a végigröhögött interjú volt az eddigi legfurcsább Vettel életében.

Kommentek

Trump megfenyegette a német autógyártókat

A nagy német autógyárak részvényei egy-másfél százalékkal gyengültek a hétfői tőzsdei kereskedés kezdetén, miután a rövidesen hivatalba lépő, megválasztott amerikai elnök 35 százalékos importvám kivetéséről tett említést egy hétvégi lapinterjúban.

Ezek az év legjobb új autói

A brit autós sajtó egyik meghatározó oszlopa, a What Car? minden évben megválasztja a legjobb újdonságokat. Így tettek idén is.

Bosszút állt, de ő szívta meg és a jogsija is ugrott

Picit ideges lett a MINI-s, mert a kamion besorolt elé. Húzott egy merészet, aztán nem ő nevetett a végén.

Hótakarítás, ahogy még sosem láttad

Gyors, hatékony és nem karcolja össze a fényezést. Persze ehhez az kell, hogy 30 ezer wattnyi hangtechnika pihenjen az autóban.

Filmbe illő balesetet szenvedett egy Škoda

Nekünk a Végső állomás ugrott be elsőre, annyi a különbség, hogy itt senki nem halt meg. Kész csoda!

A magyarok kételkednek az önvezető autókban

A magyarok nagy része reálisan látja a közlekedésben várható technológiai fejlődést – derül ki a K&H biztos jövő indexéből.

Vízen jár a legerősebb Lexus

Két darab Lexus V8-as motor hajtja a japán luxusmárka legújabb tanulmányát, amely ha megvalósulna, a márka legdrágább terméke lehetne.

Versenyautó épült a Teslából, iszonyat, mire képes

Egymárkás versenyszéria indul, az alapot a világ legjobb gyorsulású személygépkocsija adja. El tudod képzelni, mit tud? Nem, nem tudod.

Autók, amiket nem érdemes ellopni

Az ezüst színű német autókon túl is van élet. Az igazi egyéniségek ezek közül választanak autót

Ez az eredmény, ha olaj helyett kólát öntesz a motorba

Átcsaptak fejünk felett a hülyeség hullámai, ma már mindent megtesznek helyettünk élelmes videósok, hogy mi már ne fáradjunk zuhany alatt született rémötletek kipróbálásával. Most az olaj helyett kóla van soron.

Nem akármilyen dízelmotort tesztel a Renault Trucks

A Renault Trucks mérnökei és dizájnerei egy ideje különleges projekten dolgoznak. A cég lyoni fejlesztőközpontjában olyan erőforrással kísérleteznek, melynek egyes fém elemeit 3D-s nyomtatással állították elő.

Kispályás gengsztereknek: ültetett Dacia Duster

Rendben, a Duster nem egy Cadillac Escalade, de porig lógó hassal minden szabadidőjármű brutálisan (és nem kicsit ostobán) néz ki.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.