F1: Bianchi ragyogó tehetség, nagyszerű ember volt

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2015.07.18. 12.30

Így búcsúzott csapata a szombat reggel elhunyt Jules Bianchitól.

Néhány órával a Jules Bianchi haláláról szóló tragikus hír után volt csapata, a Manor Marussia hosszabb közleményben is reagált. 


“Nincsenek rá szavak, mekkora szomorúság töltötte el a csapatot most, hogy fel kell dolgoznunk Jules elvesztését. Kitörölhetetlen nyomot hagyott mindannyiunkban, örökre része lesz a sikereinknek és örökre motiválni fog minket” – kezdte a csapatfőnök, John Booth.
“Jules ragyogó tehetség volt, nagy dolgok vártak rá a Forma-1-ben, meg is érdemelte volna a sikert. Nagyszerű ember is volt, aki világszerte számtalan emberre tett nagy benyomást. Látták, ahogy mi is, végtelenül motivált versenyző, ugyanakkor melegszívű, szerény és nagyon kedvelhető személyiség, aki derűt hozott a garázsba és az életünkbe.”


“Nagyon örülünk, hogy lehetőséget adhattunk Jules-nek arra, hogy megmutassa, mire képes egy Forma-1-es autóban. Az első, 2013-as téli teszt után rögtön tudtuk, hogy különleges versenyző került hozzánk. Megtiszteltetés hogy a versenyzőnknek, a csapattársunknak és barátunknak tekinthettük.”
“Lélekben a Bianchi-családdal vagyunk, akik mindvégig erősek maradtak az elmúlt kilenc hónap folyamán. Jules őket dicséri.”
“Végül szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki Jules-ért szorított. Az együttérzésük a családnak és a csapatunknak is vigaszt nyújtott, ezután is számítunk a támogatásukra, amikor Jules emlékéért versenyzünk tovább.” 

Kommentek

Ha Ferrariba ülsz, soha ne indulj el így

Van, akiknek úgy hozta a sors, hogy egy Ferrari vezetőülésében találta magát, és van, akinek ez a feladat meghaladja a vezetői képességeit. Ha ez a két körülmény adott, akkor születnek ilyen videók.

Bűnös és fizet a gyilkos légzsákok gyártója

A Takata hivatalosan is bűnösnek vallotta magát az általa gyártott, világszerte legalább 15 emberéletet követelő hibás légzsákok miatt, és beleegyezett az egymilliárd dolláros büntetőbírság kifizetésébe – közölte az amerikai igazságügyi minisztérium.

F1: 2025-ig marad az Orosz Nagydíj

Az Orosz Nagydíj szervezői szerződést hosszabbítottak, 2025-ig biztosan marad Szocsiban a Forma-1. Éjszakai futam is lehet.

Magyar ötlettel alakulhat át az autós kárrendezés

A gépjármű-kárrendezési folyamatokat támogatja a KárWeb nevű hazai startup. A szolgáltatás próbaüzeméhez már csatlakozott az egyik vezető biztosító.

Nagy változás jön egy Budapestet érintő viszonylaton

Másfél év után végleg kivonul a Lux Express busztársaság a közép-európai térségből. Csak a Varsót a Baltikummal összekötő járatok maradnak meg. Megszűnik a Budapest-Krakkó-Varsó buszjárat is.

Kiderült, mikor és mitől kapnak defektet a magyarok

Tízből legalább négy magyar autósnak volt már defektje az elmúlt öt évben, ráadásul ezeknek több mint fele jellemzően délután és este, sötétedés után történt, minden másodikat pedig szög vagy kátyú okozott.

F1: A Red Bull-főnök beszólt a McLarennek

A Red Bull csapatfőnökének nagyon nem tetszenek az idén újra megjelent cápauszonyok, mindent megtesz majd, hogy a jövő évre eltűnjenek. Valami más is bántja Christian Horner szemét.

Kompakt terepkupé a Mitsubishitől

Kompakt szabadidőjárművel erősíti kínálatát a Mitsubishi. Az ASX mellé, nem helyette érkezik a divatcentrikus crossover.

Kitakarította az autóját, azonnal milliomos lett

Autója takarítása közben talált meg egy rég elveszett lottószelvényt, és lett egy csapásra milliomos egy nagypapa a kelet-ausztráliai Newcastle-ben.

F1: Hamilton a Merci szépségére épít

Lewis Hamilton szerint a Mercedes 2017-es Forma-1-es autója mindenki másénál jobban néz ki, ezért a bajnokságban is az élen lehet a helye.

Két percig küzdött a tankolással a srác egy hazai önkiszolgáló benzinkúton

A fiatal srác nem tudott megbirkózni a tankolás feladatával, és mivel önkiszolgáló kút szerepel a felvételen, így a személyzet segítségére sem számíthatott. Kétpercnyi elkeseredett küzdelem után feladta a harcot, és tankolatlanul távozott.

Elkormányoz, ha veszélyt szimatol a Volvo új szabadidőjárműve

Folytatja biztonságtechnológiai offenzíváját a Volvo. A hamarosan színre lépő XC60 fedélzetén olyan ütközésmegelőző rendszer működik, amely kikerüli az akadályt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.