F1: Kamu volt a Honda-interjú

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2015.05.19. 14.30

A Honda közölte, hogy az egyik F1-es mérnöküknek tulajdonított interjú teljes koholmány.

A Vezess.hu is közölt részleteket a spanyol Marca sportnapilapban megjelent interjúból, amelyben a Honda egyik F1-es mérnöke, bizonyos Mukumoto Rjó a japán gyártó kilátásait nem épp biztatóan festette le.
Mukumoto szavai – bár reálisnak tűnnek -, ellentmondtak a Honda Forma-1-es főnöke, Arai Jaszuhisza nem sokkal korábbi, jóval bizakodóbb állításainak, most az is kiderült, hogy miért: a spanyol sportlap nem készített interjút az említett mérnökkel.
“A Hondánál meglepetten szembesültünk egy állítólag megbízható spanyol honlapon megjelent interjúval, amelyben egy fiatal Honda-mérnök Mukumoto úr beszélt a Forma-1-es projektünkről. Mukumoto úr nem dolgozott az F1-es projektben és az említett weboldalnak, sem más sajtóterméknek nem nyilatkozott” – reagált a cég szóvivője.
“A neki tulajdonított kijelentések alaptalanok, szégyenletesnek találjuk, hogy ilyen helyzetbe hozták az egyik mérnökünket. Emellett mind ő, mind a Honda felháborodott szurkolói visszajelzéseket kapott, ami sajnálatos és igazságtalan” – tette hozzá.

Kommentek

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

Kocsisor, ami Budapesttől a Balatonig ér

Ha egymás mögé állítanánk a 15 ezer autót, akkor a kocsisor Budapest határától majdnem a Balatonig érne – márpedig idén a Ford várhatóan ennyi járművet ad el Magyarországon.

F1: Alonso nem megy a Mercedeshez

Fernando Alonso felfedezője, menedzsere, “második apja”, Flavio Briatore azt állítja, hogy a spanyol biztosan nem megy a Mercedeshez 2017-re, tiszteletben tartják a mclarenes szerződést.

Leszavazhatják a Forma-1 megvásárlását?

A Forma-1 új tulajdonosaként emlegetett Liberty Media akár még ki is hátrálhat az üzletből, csak januárban szavaznak róla, hogy végigvigyék-e a felvásárlást.

F1: A McLarennek jövőre sem lesz főszponzora

A McLaren új főnöke, Zak Brown 2018-ra célozza az új névadó szponzor megszerzését. Nem lesz könnyű.

Így kell móresre tanítani a pofátlan porschést

Egy újabb közlekedő, akinek drágább az ideje, mint a többi autósé. Rutinosan előzte a sort, de most nem jött ki a lépés, mehetett vissza a startvonalra.

F1: Tízmilliárdos bukás az Osztrák Nagydíj

A Red Bull több tízmillió eurót veszített már a két évvel ezelőtt feltámasztott Osztrák Nagydíjon. Meddig nyelik le a veszteséget?

Csalásgyanú miatt vizsgálják a Porschét

A német WirtschaftsWoche szerint a német szövetségi közlekedési minisztérium és a Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) gépjármű-nyilvántartó hivatal az üzemanyag-fogyasztási értékeket manipuláló szoftver gyanújával vizsgálatot indított a Porschénél.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.