Schumacher a semmibe réved, sírdogál

Állítólag "megerősített" hírek a bajnokról

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.12.31. 10.20

A baleset egyéves évfordulója megmozgatta az újságírókat, ezúttal az olasz Autosprintben jelent meg egy Michael Schumacher állapotáról szóló friss cikk.

A baleset egyéves évfordulója megmozgatta az újságírókat, ezúttal az olasz Autosprintben jelent meg egy Michael Schumacher állapotáról szóló friss cikk. A lap szerint a közölt információk “annyira tárgyilagosak, amennyire csak lehetséges”, olyanoktól származnak, akik “ismerik a hétszeres bajnok klinikai állapotát, és mostanában találkoztak vele valamilyen formában.”

Fotó: Europress

Fotó: Europress


A lap szerint Schumacher “nagyon lassan gyógyul”, de nincs ágyhoz kötve. Amikor éppen nem kezelik az izmait, egy székben ül az ablakok előtt, a Genfi-tóra vagy a svájci Alpokra nézve. “Michael szemei nyitva vannak, de sokszor csak bámul a semmibe.”

“Már felismeri a családtagjai arcát, de nem tud kommunikálni velük. Nem beszél, és nem tud önállóan mozogni. Reagál a külső ingerekre, de csak szemmozgásokkal tud válaszolni” – írja a lap.

“Néha egy-egy könnycsepp gördül le Schumacher arcán, sír, ha hallja a gyerekei vagy Corinna hangját. Ez jelzi, hogy érez érzelmeket, az agya működik. Egyben annak is a jele, hogy felfogja, ami körülötte történik, de az elméje jelenleg a teste foglya.”

Olvasta? Változás a közlekedésben MA hajnaltól!

Megnősült Jenson Button, fotó az ifjú feleségről!

Új versenyzőt igazolt a Ferrari!

Kommentek

Jégre hajtott a Toyotás, a többit magadtól is kitalálod

Nincs év jégbe szakadó autósok nélkül, az idei tél is meghozta az első terepjáróst, aki egy befagyott tavon kereste az izgalmakat.

Ragadozót készítettek a Mercedes Sprinterből

Nyomokban Sprintert is tartalmaz az a koncepció teherautó, melyet extrém terepre terveztek. Nem bányamunkás, de akár köveket is lehet vele hordani.

Zseniális vagy haszontalan ez a kreatív ötlettel feldobott ablaktörlő?

Télen áldás a tökéletes működő ablaktörlő, de ennek elérése nem egyszerű feladat. Ez a furcsa rendszer a jegesedés ellen küzd, többet erővel, mint ésszel.

Durva robbanásra képes a fagyban kocsiban hagyott kóla

Aki nem akar tetőkárpitra fagyott cukros löttyel szembesülni, az jobb, ha nem hagy éjszakára a kocsiban dobozos üdítőt.

Másfélszer hasznosabb az elektromos Kangoo

Ahogy a Renault Zoe, a franciák Z.E. villanyautó-családjának hasznos tagja, a Kangoo is másfélszeresére növelt hatótávolsággal fut neki a következő modellévnek.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

F1: A Merci hibázott, amikor rászólt Hamiltonra

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke egy interjúban azt mondta, hogy rossz döntést hozott az alakulat, amikor a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon gyorsításra kérte Lewis Hamiltont.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.