Újabb szponzor dobta Schumachert

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2014.12.12. 12.50

Kis híján egy éve, hogy Michael Schumacher súlyos agysérülést szenvedett, a hétszeres világbajnok így természetesen nem képvisel reklámértéket.

Bő két hét híján egy éve már, hogy Michael Schumacher síelés közben életveszélyes agysérüléseket szenvedett. A Forma-1-es legenda tavaly év végétől kilenc hónapot töltött kórházban, szeptember óta otthon, a svájci családi otthonban kezelik, de érdemi javulásról sajnos nem érkeznek hírek, egyhamar biztosan, de az is lehet, hogy sosem lép már nyilvánosság elé a 45 éves expilóta.

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Így természetesen reklámértéket sem képvisel, ami döntéskényszerbe hozza a személyes szponzorait is – a svájci Bluewin például arról tudósít, hogy a Navyboot divatcég felbontotta kapcsolatát Schumacherrel. 
A Navyboot állítólag évi 1,5 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett Schuminak, aki értelemszerűen idén semmit nem tudott “adni” cserébe. Nem ez az első cég, amely kényszerűen elengedi a szupersztárt, korábban a Rosbacher ásványvíz bontott szerződést vele.
“Schumacher szponzorai nincsenek könnyű helyzetben”- magyarázza a Bluewin, “évi sok millió frankot fizetnek, viszont a baleset óta nem kapnak érte semmit. Vajon magára kell hagyniuk a Forma-1-es legendát ebben a helyzetben? Ellentmondásos a dolog: egyrészt szem előtt kell tartaniun a pénzügyi célokat, amik a válás mellett szólnak, másrészt viszont a nagyközönség számára nem vet rájuk jó fényt, ha ebben a nehéz helyzetben fordítanak hátat Schumachernek.” 

Látta? Itt van az év elakadása – fotó!

Kommentek

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. Az európaiak egészségével szórakoznak a buherálók.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Sok magyar még mindig így autózik

Minden ötödik magyar autós az évszaknak nem megfelelő gumit használ járművén – derült ki egy márkafüggetlen gumikereskedő felmérése alapján.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Cristiano Ronaldo meghajtotta az új Bugattit

A Bugatti személyesen kínálta meg Christiano Ronaldot egy tesztvezetéssel, hogy megtapasztalja, milyen is az új Chiron.

Faágakat és szemetet állítanak a frissen javított kátyúkba Solymáron

Eszementek egy maréknyi csoportja tette pillanatok alatt tönkre a kijavított kátyúkat Solymáron.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.