A kukából származik Schumacher zárójelentése?

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2014.07.01. 10.30

Francia sajtóértesülés szerint mégis a grenoble-i kórházból kerülhetett ki a Michael Schumacher egészségügyi adatait tartalmazó, eladásra kínált dokumentum.

Schumi december 29. óta fekszik itt Fotó: Europress

Schumi december 29-től június 16-ig feküdt Grenoble-ban Fotó: Europress


Bár a svájci Sonntagsblick felvetette, hogy a különböző francia, svájci és német lapoknak 50 ezer euróért (15 millió Ft) megvételre kínált, Michael Schumacher állapotát összefoglaló dokumentumot a hétszeres világbajnokot két hete Grenoble-ból Lausanne-ba szállító mentőautó személyzete másolhatta le, most újra az előbbi kórház került a nyomozás látóterébe.
A francia Dauphine rendőrségi forrásokra arról ír, hogy a gyanú helyesírási hibákra alapul: a grenoble-i orvosok a lausanne-i kollégáknak szánt levelének eredetijébe több gépelési, helyesírási hiba csúszott, ezért azt kidobták.
A Lausanne-ba Schumacherrel együtt küldött példány már egy javított változat volt, míg az “Árnyékharcos” által eladásra kínált verzióban hibák szerepelnek (az adattolvaj az e-mailjeiben néhány részletet idézett, hogy bizonyítsa, valódi az “áru”).

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Nagyon úgy tűnik tehát, hogy valaki a Grenoble-i kórházban “kukázta ki” a zárójelentést.
A még tavaly év végén síbalesetben súlyos agysérülést szenvedett Schumachert június 16-án szállították át Grenoble-ból a svájci családi otthonukhoz közelebbi Lausanne-ba, hogy ott folytatódjon a rehabilitációja. A hétszeres Forma-1-bajnok a legutolsó hírek szerint rövidebb időszakokra van magánál, beszélni nem képes, de szemmozgásokkal, biccentésekkel kommunikál, elsősorban a családtagokra reagál.

Kommentek

Minden második autós kártérítést kap

500 millió forintból javítják ezekben a hetekben a kátyúkat országszerte, de a Magyar Közút szerint az általuk használt anyag csak ideig-óráig jó, a tartóssága változó. Akinek megsérült az autója, jelentkezzen, jár a pénz.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Sok magyar még mindig így autózik

Minden ötödik magyar autós az évszaknak nem megfelelő gumit használ járművén – derült ki egy márkafüggetlen gumikereskedő felmérése alapján.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.