F1: A Williamsnek csalódás a negyedik hely

Szerző: Szántó Péter levél küldés 
Dátum: 2014.06.07. 21.10

Noha a negyedik és ötödik helyről rajtolhat a két Williams a Kanadai Nagydíjon, a csapat csalódott volt az időmérő eredménye miatt.

Noha a negyedik és ötödik helyről rajtolhat a két Williams a Kanadai Nagydíjon, a csapat csalódott volt az időmérő eredménye miatt. “Mindkettejüktől egy kicsivel többet vártam” – értékelt csalódottan Ron Smedley főmérnök. “Úgy érzem, minden esélyünk megvolt ma a harmadik helyre, csalódás, hogy nem sikerült elérni. Ezzel együtt jó munkát végeztünk, elégedettek lehetünk azzal, ahogy állunk, nagyon kicsin múlt.”


Valtteri Bottas két ezreddel kapott ki Sebastian Vetteltől és lett emiatt negyedik, a finn szerint utolsó körében azért nem tudott javítani, mert a kivezető körén nem tudta eléggé felmelegíteni a gumikat. “A második sorral összességében elégedettnek kell lennünk, a holnap érdekes lehet. Ezúttal megvan a versenytempóm is, nem úgy, mint tavaly” – mondta a tavalyi esős időmérőn harmadik Bottas.

“A második próbálkozásom a Q3-ban a lassú kivezető körön ment el, forgalomba kerültem, de ez van. Az egyenesben nagyon jó a végsebességünk, csak egy jó rajtra és jó stratégiára van szükségünk. Ha mindkét autó versenyben marad holnap, értékes pontokat szerezhetünk.”

Felipe Massa Smedleyhez hasonlóan a harmadik helyre számított. “Azt hittem, sikerülhet” – nyilatkozta a brazil. “Nem volt tökéletes a köröm, és mivel a harmadik és hatodik hely között alig volt különbség, ez két helyet jelentett. Ha találok néhány századot, máris én vagyok a harmadik, de így alakult. Az eredmény csalódás, de az autó nagyon jó.”

Kommentek

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Sok magyar még mindig így autózik

Minden ötödik magyar autós az évszaknak nem megfelelő gumit használ járművén – derült ki egy márkafüggetlen gumikereskedő felmérése alapján.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

Cristiano Ronaldo meghajtotta az új Bugattit

A Bugatti személyesen kínálta meg Christiano Ronaldot egy tesztvezetéssel, hogy megtapasztalja, milyen is az új Chiron.

Faágakat és szemetet állítanak a frissen javított kátyúkba Solymáron

Eszementek egy maréknyi csoportja tette pillanatok alatt tönkre a kijavított kátyúkat Solymáron.

Hajszárítóval riogatják a gyorshajtókat egy skóciai faluban

Kreatív csellel imitálnak sebességmérő rendőröket egy kis falu lakói Skóciában. Elegük lett a száguldozó autósokból.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.