Tovább hallgatnak Schumacherről

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2014.04.01. 11.35

Egykori orvosa, a család közeli jó barátja, Gerard Saillant professzor semmit sem hajlandó elárulni Michael Schumacher állapotáról.

A múlt héten a Forma-1 volt orvosa, Gary Hartstein igen borongós képet festett az immár bő három hónapja kómában fekvő Michael Schumacher lehetséges állapotáról és kilátásairól. Egyre valószínűbb, hogy a hétszeres világbajnok F1-legenda nem ébred már fel és örökre magatehetetlen marad.

Gerard Saillant régi családi barát

Gerard Saillant régi családi barát


Ezzel egybevág a hétvégén felröppent hír, miszerint a 45 éves exversenyző felesége, Corinna Schumacher svájci otthonuk mellett 10 millió eurós befektetéssel épít egy mini-kórházat, hogy ott ápolják tovább férjét.
A családot tanácsaival segíti Gerard Saillant professzor is, a francia orvos még 1999-ben, Schumacher silverstone-i kettős lábtörése után ismerkedett össze, majd került közeli barátságba a pilótával, a kapcsolat pedig azóta is megmaradt.
A francia BFMTV tőle érdeklődött most, de a doktor semmit nem volt hajlandó elárulni Schumacherről: “Úgy gondolom, azok beszélnek, akiknek nincsenek információik, akik viszont tudják, mi a helyzet, nem beszélnek. Tehát és sem mondok semmit.”
  

Kommentek

Többet keresnek majd a kecskeméti Mercedes gyárban dolgozók

Sztrájk is volt a kecskeméti Mercedes gyárban, mostanra azonban sikerült megállapodnia a szakszervezetnek, így jövőre 10 százalékkal nőhet a dolgozók alapbére.

Jégre hajtott a Toyotás, a többit magadtól is kitalálod

Nincs év jégbe szakadó autósok nélkül, az idei tél is meghozta az első terepjáróst, aki egy befagyott tavon kereste az izgalmakat.

Ragadozót készítettek a Mercedes Sprinterből

Nyomokban Sprintert is tartalmaz az a koncepció teherautó, melyet extrém terepre terveztek. Nem bányamunkás, de akár köveket is lehet vele hordani.

Zseniális vagy haszontalan ez a kreatív ötlettel feldobott ablaktörlő?

Télen áldás a tökéletes működő ablaktörlő, de ennek elérése nem egyszerű feladat. Ez a furcsa rendszer a jegesedés ellen küzd, többet erővel, mint ésszel.

Durva robbanásra képes a fagyban kocsiban hagyott kóla

Aki nem akar tetőkárpitra fagyott cukros löttyel szembesülni, az jobb, ha nem hagy éjszakára a kocsiban dobozos üdítőt.

Másfélszer hasznosabb az elektromos Kangoo

Ahogy a Renault Zoe, a franciák Z.E. villanyautó-családjának hasznos tagja, a Kangoo is másfélszeresére növelt hatótávolsággal fut neki a következő modellévnek.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.