Végre javul Schumacher állapota?

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2014.03.12. 09.25

Michael Schumacher menedzsere szerdán reggel közleményben “biztató jelekről” beszélt a síbalesete után tíz hete kómában fekvő F1-legenda kapcsán.

A Forma-1-es idénykezdet apropóján, a megnövekedett érdeklődés miatt Michael Schumacher családja menedzserén, Sabine Kehmen keresztül a szokásosnál jóval tartalmasabb üzenetet adott ki a december 29-ei síbalesete óta immár tíz hete kómában fekvő expilóta állapotáról.

Fotó: Europress

Fotó: Europress


“Továbbra is bízunk benne, hogy Michael túl jut ezen és magához tér. Időnként vannak kicsi, de biztató jelek, de tisztában vagyunk azzal is, hogy türelmesnek kell lenni. Michael súlyos sérüléseket szenvedett. Nehéz felfogni, hogy annyi veszélyes helyzet után egy ilyen banális esetben sérült meg. Kezdettől fogva világos volt, hogy nehéz küzdelem lesz ez számára, de az orvosokkal – akikben teljesen megbízunk – közösen vívjuk ezt a küzdelmet. A gyógyulás időtartama nem fontos számunkra.”
“Megható látni, hogy mennyien éreznek együtt a családdal, amiért nagyon hálásak is, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy Michael családja nagyon érzékeny és privát helyzetet él át. Szeretnék emlékeztetni arra, hogy Michael mindig is távolt tartotta a családját a rivaldafénytől, óvta a magánéletüket.”

“Igyekszünk a kapott energiát mind Michael felé irányítani, hisszük, hogy ez is segíti őt, ahogy azt is hisszük, hogy képes lesz győzni ebben a csatában.”

Végre javul Schumacher állapota? 1

Kommentek

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

Kocsisor, ami Budapesttől a Balatonig ér

Ha egymás mögé állítanánk a 15 ezer autót, akkor a kocsisor Budapest határától majdnem a Balatonig érne – márpedig idén a Ford várhatóan ennyi járművet ad el Magyarországon.

F1: Alonso nem megy a Mercedeshez

Fernando Alonso felfedezője, menedzsere, “második apja”, Flavio Briatore azt állítja, hogy a spanyol biztosan nem megy a Mercedeshez 2017-re, tiszteletben tartják a mclarenes szerződést.

Leszavazhatják a Forma-1 megvásárlását?

A Forma-1 új tulajdonosaként emlegetett Liberty Media akár még ki is hátrálhat az üzletből, csak januárban szavaznak róla, hogy végigvigyék-e a felvásárlást.

F1: A McLarennek jövőre sem lesz főszponzora

A McLaren új főnöke, Zak Brown 2018-ra célozza az új névadó szponzor megszerzését. Nem lesz könnyű.

Így kell móresre tanítani a pofátlan porschést

Egy újabb közlekedő, akinek drágább az ideje, mint a többi autósé. Rutinosan előzte a sort, de most nem jött ki a lépés, mehetett vissza a startvonalra.

F1: Tízmilliárdos bukás az Osztrák Nagydíj

A Red Bull több tízmillió eurót veszített már a két évvel ezelőtt feltámasztott Osztrák Nagydíjon. Meddig nyelik le a veszteséget?

Csalásgyanú miatt vizsgálják a Porschét

A német WirtschaftsWoche szerint a német szövetségi közlekedési minisztérium és a Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) gépjármű-nyilvántartó hivatal az üzemanyag-fogyasztási értékeket manipuláló szoftver gyanújával vizsgálatot indított a Porschénél.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.