F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta

Szerző: Kovács Miklós levél küldés 
Dátum: 2014.02.24. 15.30

A fotó megszületett, ahogy az internetes őrület is! Max Chliton levegőben álló alakját gyerekjáték volt körbevágni, hogy a képből kiemelve új, abszurd, vicces, és hihetetlen helyzetekbe kerülhessen.

Rég akadt már kitűnő alapanyag a képmanipuláló módszerekkel humoros alkotásokat készítők számára, de Max Chliton, a Marussia pilótája szerencsére gondoskodott az utánpótlásról. Két napja páros lábbal ugrott ki a versenyautójából a bahreini teszten, és  természetesen akadt a közelben egy fotós, akinek ujja készenlétben állt a kioldógomb felett.

A fotó megszületett, ahogy az internetes őrület is! Max Chliton levegőben álló alakját gyerekjáték volt körbevágni, hogy a képet kiegészítve, vagy abból kiemelve új, abszurd, vicces, és hihetetlen helyzetekbe kerülhessen.

F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 1
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 2
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 3
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 4
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 5
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 6
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 7
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 8
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 1
F1: Photoshop-sztár lett a sereghajtó pilóta 10

Kommentek

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

Kocsisor, ami Budapesttől a Balatonig ér

Ha egymás mögé állítanánk a 15 ezer autót, akkor a kocsisor Budapest határától majdnem a Balatonig érne – márpedig idén a Ford várhatóan ennyi járművet ad el Magyarországon.

F1: Alonso nem megy a Mercedeshez

Fernando Alonso felfedezője, menedzsere, “második apja”, Flavio Briatore azt állítja, hogy a spanyol biztosan nem megy a Mercedeshez 2017-re, tiszteletben tartják a mclarenes szerződést.

Leszavazhatják a Forma-1 megvásárlását?

A Forma-1 új tulajdonosaként emlegetett Liberty Media akár még ki is hátrálhat az üzletből, csak januárban szavaznak róla, hogy végigvigyék-e a felvásárlást.

F1: A McLarennek jövőre sem lesz főszponzora

A McLaren új főnöke, Zak Brown 2018-ra célozza az új névadó szponzor megszerzését. Nem lesz könnyű.

Így kell móresre tanítani a pofátlan porschést

Egy újabb közlekedő, akinek drágább az ideje, mint a többi autósé. Rutinosan előzte a sort, de most nem jött ki a lépés, mehetett vissza a startvonalra.

F1: Tízmilliárdos bukás az Osztrák Nagydíj

A Red Bull több tízmillió eurót veszített már a két évvel ezelőtt feltámasztott Osztrák Nagydíjon. Meddig nyelik le a veszteséget?

Csalásgyanú miatt vizsgálják a Porschét

A német WirtschaftsWoche szerint a német szövetségi közlekedési minisztérium és a Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) gépjármű-nyilvántartó hivatal az üzemanyag-fogyasztási értékeket manipuláló szoftver gyanújával vizsgálatot indított a Porschénél.

Januárban jön a Lexus új zászlóshajója

28 évvel az első, eredeti Lexus LS megjelenése után színre lép a modell ötödik generációja. Még nem sok mindent tudunk róla.

Üdvözöl a pokol

Rájöttem a titokra: minél hosszabb egy Mercedes neve, annál nagyobb a móka; és az új E 63 neve bizony piszok hosszú. Portugáliában teszteltük minden idők legerősebb E-osztályát.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.