F1: A Mercedes még nem adott bele mindent

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2014.02.20. 09.30

Lewis Hamilton újabb erős tesztnapot hozott a Mercedesnek szerdán Bahreinben, de a 2008-as bajnok azt mondja, messze nem mutattak meg még mindent.

Míg a Red Bull továbbra is küszködik, a Mercedes a második, bahreini Forma-1-es teszten is az egyik legmegbízhatóbb, legígéretesebb autónak tűnik. 
Lewis Hamilton 74 kör és a harmadik legjobb idő teljesítése után arról beszélt, hogy az első napon még nem nyomták igazán, de a hét további felében már gyorsulni is fognak, ha minden jól megy:


“Nagyon meggyőző volt látni, ahogy összeálltak a dolgok, és hogy jól tudtunk menni a teszteken. Különösképp, hogy másoknál világos, mennyire nem könnyű alkalmazkodni az új szabályokhoz. Jerezben egyszerűen igyekeztünk gyűjteni a kilométereket, nem igazán foglalkoztunk a részletekkel, de most már kezdünk erre átállni, ahogy újra beindul a teszt.”
“Ma még továbbra is a megbízhatóságra koncentráltunk, ez így jó, mert ilyenkor kell látni a hibákat, sem mint később, az idény során. Volt egy kis gondunk a fékkel, de azt holnapra megjavítjuk.”
“Azt egyelőre nehéz lenne megmondani, hol is állunk a teljesítményt tekintve, de a táv szempontjából mi vagyunk a legjobbak. Szép, hogy ennyit mentünk már, persze lassan mások is kezdenek felzárkózni, de ez így van rendjén. Remélhetőleg mi is toljuk majd tovább egész héten, és elkezdhetünk a teljesítményre koncentrálni!”

Kommentek

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Sok magyar még mindig így autózik

Minden ötödik magyar autós az évszaknak nem megfelelő gumit használ járművén – derült ki egy márkafüggetlen gumikereskedő felmérése alapján.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

Cristiano Ronaldo meghajtotta az új Bugattit

A Bugatti személyesen kínálta meg Christiano Ronaldot egy tesztvezetéssel, hogy megtapasztalja, milyen is az új Chiron.

Faágakat és szemetet állítanak a frissen javított kátyúkba Solymáron

Eszementek egy maréknyi csoportja tette pillanatok alatt tönkre a kijavított kátyúkat Solymáron.

Hajszárítóval riogatják a gyorshajtókat egy skóciai faluban

Kreatív csellel imitálnak sebességmérő rendőröket egy kis falu lakói Skóciában. Elegük lett a száguldozó autósokból.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.