Schumacher mellett van az FIA-elnök

Már négy hete kómában az F1-legenda

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2014.01.27. 10.35

Egykori ferraris főnöke, ma az FIA-t vezető Jean Todt a bajban sem hagyja magára Michael Schumachert, rendszeresen látogatja az immár majdnem egy hónapja kómában fekvő hétszeres világbajnokot.

Michael Schumacher kis híján egy hónapja, tavaly december 29-én szenvedett síbalesetet, azóta is kómában fekszik a grenoble-i kórházban.

Jean Todt látogatóba érkezik a grenoble-i kórházhoz

Jean Todt látogatóba érkezik a grenoble-i kórházhoz


A négy hete tartó, érdemi javulást nem hozó állapot ugyan egyre aggasztóbb, sajnos komoly lehetőség, hogy sosem lesz már változás, de az orvosok és a család nem mondtak le a hétszeres világbajnokról. 
Az első egy-másfél hét médiafelhajtása elült, Schumacher menedzsere, Sabine Kehm pedig elmondta, hogy a család tényleg csak a legközelebbi barátokat akarja fogadni a kórházban. 
Ezek közé tartozik Schumi egykori ferraris főnöke, Jean Todt, aki a hírek szerint újra, Grenoble-ben van, viszonylag rendszeres látogató. 
“Michael és Jean mély, tiszteleten alapuló barátságot alakított ki a ferraris években, sokat számít, hogy Todt most is vele van” – nyilatkozta róluk a háromszoros bajnok Niki Lauda.

Kommentek

Többet keresnek majd a kecskeméti Mercedes gyárban dolgozók

Sztrájk is volt a kecskeméti Mercedes gyárban, mostanra azonban sikerült megállapodnia a szakszervezetnek, így jövőre 10 százalékkal nőhet a dolgozók alapbére.

Jégre hajtott a Toyotás, a többit magadtól is kitalálod

Nincs év jégbe szakadó autósok nélkül, az idei tél is meghozta az első terepjáróst, aki egy befagyott tavon kereste az izgalmakat.

Ragadozót készítettek a Mercedes Sprinterből

Nyomokban Sprintert is tartalmaz az a koncepció teherautó, melyet extrém terepre terveztek. Nem bányamunkás, de akár köveket is lehet vele hordani.

Zseniális vagy haszontalan ez a kreatív ötlettel feldobott ablaktörlő?

Télen áldás a tökéletes működő ablaktörlő, de ennek elérése nem egyszerű feladat. Ez a furcsa rendszer a jegesedés ellen küzd, többet erővel, mint ésszel.

Durva robbanásra képes a fagyban kocsiban hagyott kóla

Aki nem akar tetőkárpitra fagyott cukros löttyel szembesülni, az jobb, ha nem hagy éjszakára a kocsiban dobozos üdítőt.

Másfélszer hasznosabb az elektromos Kangoo

Ahogy a Renault Zoe, a franciák Z.E. villanyautó-családjának hasznos tagja, a Kangoo is másfélszeresére növelt hatótávolsággal fut neki a következő modellévnek.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.