Vettel: Hiányozni fog Webber!

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2013.09.19. 11.40

Sebastian Vettel azt mondja, a nem túl szívélyes személyes viszony ellenére hiányozni fog neki az év végén távozó csapattárs, Mark Webber.

Nem titok, hogy Sebastian Vettel és Mark Webber viszonya fagyos és feszült, a két Red Bull-pilóta csakis az autót és a versenyzést illető kérdésekben kommunikál, működik együtt, ennek ellenére a német azt állítja, hogy igenis hiányozni fog neki az év végén visszavonuló ausztrál veterán.


“Mondhatnak a kapcsolatunkról amit csak akarnak, azonban végső soron keményen hajtottuk egymást. Mindig volt két-három kanyar, ahol Mark megizzasztott. Próbáltam figyelni, hogy mit is csinál, szóval mindig kihívást jelentett” – mondta az osztrák Sportwochének.
A jövőre már a Porsche Le Mans-csapatánál versenyző Webbert még a múlt hónapban a Top Gearben kérdezték arról, hiányzik-e majd neki Vettel.
“Valószínűleg nem nagyon. A versenykörnyezetben mindig van valami súrlódás, kettőnknek pedig szép múltja van már.”
A kérdésre, hogy érezte-e valamikor, hogy jól beverne egyet a németnek, így felelt: “Apukám mindig azt mondta, hogy kisfiúkat nem verünk meg.”

Kommentek

Többet keresnek majd a kecskeméti Mercedes gyárban dolgozók

Sztrájk is volt a kecskeméti Mercedes gyárban, mostanra azonban sikerült megállapodnia a szakszervezetnek, így jövőre 10 százalékkal nőhet a dolgozók alapbére.

Jégre hajtott a Toyotás, a többit magadtól is kitalálod

Nincs év jégbe szakadó autósok nélkül, az idei tél is meghozta az első terepjáróst, aki egy befagyott tavon kereste az izgalmakat.

Ragadozót készítettek a Mercedes Sprinterből

Nyomokban Sprintert is tartalmaz az a koncepció teherautó, melyet extrém terepre terveztek. Nem bányamunkás, de akár köveket is lehet vele hordani.

Zseniális vagy haszontalan ez a kreatív ötlettel feldobott ablaktörlő?

Télen áldás a tökéletes működő ablaktörlő, de ennek elérése nem egyszerű feladat. Ez a furcsa rendszer a jegesedés ellen küzd, többet erővel, mint ésszel.

Durva robbanásra képes a fagyban kocsiban hagyott kóla

Aki nem akar tetőkárpitra fagyott cukros löttyel szembesülni, az jobb, ha nem hagy éjszakára a kocsiban dobozos üdítőt.

Másfélszer hasznosabb az elektromos Kangoo

Ahogy a Renault Zoe, a franciák Z.E. villanyautó-családjának hasznos tagja, a Kangoo is másfélszeresére növelt hatótávolsággal fut neki a következő modellévnek.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.