Räikkönen: Hülyének is nézhetnek!

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2013.07.26. 09.00

Kimi Räikkönen még mindig nem árulja el, hogy a Lotust vagy a Red Bullt választja 2014-re, de akárhogy is döntsön, csak a saját belátására alapoz majd.

Kimi Räikkönen lotusos szerződése az év végén lejár, a 2007-es bajnok kegyeiért pedig mostani csapata mellett a Red Bull is küzd. A finn a Hungaroringen még mindig nem árulta el, melyik irányba hajlik, de leszögezte, hogy csakis a saját megérzéseire hallgat a döntéskor.
“Olyan csomag kell, ami összességében kielégítő számomra. Lehet, hogy egyesek hülyének nézhetnek, amikor döntök – bárhogy is legyen -, de számomra az lesz a helyes. Fogalmam sincs, mi lesz, majd meglátjuk! Arra nincs garancia rá, hogy hosszú távon is jónak bizonyul a döntés, de nem fogom bánni, akárhogy is legyen.”
Gyakran beszélnek arról – és a Lotusnál építenek is erre -, hogy Räikkönen mennyire nem szereti a PR-munkákat, megjelenéseket, ezért az Enstone-ban élvezett szabadság döntő tényező lehet. A finn azt mondja, nem ezen múlik a dolog. 
“Senki nem tudja előre, milyen lesz bármelyik autó és bármelyik csapat. Sokat pletykálnak a PR-napokról, hogy itt, a Lotusnál csak 10 van, más csapatnál meg 100, de voltam már élcsapatoknál, én magam is pontosan tudom, mi a helyzet. Mindenki másképp számolja a napokat, a hétköznapokat és a hétvégéket. Az én tapasztalataim szerint valójában csak pár napnyi különbség van ebben, szóval nem ez lesz a döntő tényező.”
A hungaroringi paddockban felröppent a szóbeszéd, miszerint a 2007-es bajnok jövőre akár régi csapatánál, a Ferrarinál is kiköthet, de egy maranellói bennfentes azt mondta, ez “nagyon valószínűtlen”.

Kommentek

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

F1: Ilyen, amikor Verstappen trollkodik

Max Verstappen rajongói csak egy életnagyságú bábúval akartak fotózkodni, de a függöny mögött bujkált az igazi is.

F1: Apucival motorozott a kis Räikkönen – fotó

Nem lehet elég korán kezdeni…

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

Ezzel a busszal új értelmet nyernek az éjszakai utazások

A Neoplan Skyliner hálóbusszal egészen más értelmet nyernek az éjszakai utazások. Sör és üdítő a hűtőben, a diszkrécióról pedig a kisfüggönyök gondoskodnak.

Megújult a legfiatalosabb Lexus

Még frissebb megjelenés, még gazdagabb technológiai tartalom, még teljesebb körű biztonsági arzenál a Lexus NX kínálatában.

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

F1: Hamilton már nem is emlékszik Rosbergre

Lewis Hamilton végleg lezárta magában azt a fejezetet, amely a Nico Rosberg elleni, házon belüli csatájáról szólt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.