A Red Bull Racing a múlt hétvégén látogatott a jövőre érkező Amerikai Nagydíj otthonába, Austinba, hogy az USA-ban népszerűsítse a Forma-1-et. Miután a veterán David Coulthard Austin utcáin, egy környékbeli ranchen és az épülő(?) pályán is meghajtotta a Red Bull járgányát, hétfőn a csapat Kaliforniába utazott, hogy Tom Cruise is vezethesse egy kicsit az autót.

A videó is alátámasztja, hogy a hollywoodi sztár nem ment rosszul a Willow Springs pályán, DC pedig végig méltatja a színészt, a skót elmondja, hogy a sok versenypályát látott Crusie igen jól érzi az aszfaltcsíkot és az autót, szerinte pár nap gyakorlással már teljesen komolyan vehető időket teljesítene egy F1-essel is, azt pedig külön dicsérte, hogy az alkalmi pilóta milyen jól kezelte a kipördülését, amely után tökéletesen vitte vissza a pályára az autót.

Cruise – akit egyébként az egész napos vezetés még nem elégített ki teljesen, ezért néhány helikopteres trükköt is bevállalt – láthatóan élvezte a lehetőséget, a kipördülését pedig tömören és viccesen úgy kommentálta a rádión, hogy “nem olyan jó, mint a pályán”.